Fotbal: Ricardo Grigore - Am crezut că e o glumă că pleacă Mircea Rednic de la Dinamo

Fotbalistul echipei Dinamo, Ricardo Grigore, a afirmat, marţi, că iniţial a crezut că este o glumă când a aflat că antrenorul Mircea Rednic părăseşte banca tehnică, precizând că formaţia sa nu traversează o perioadă foarte bună.

"Din păcate, la Dinamo nu trecem printr-o perioadă atât de bună. Am terminat campionatul pe locul 9. S-au făcut schimbări la nivel de conducere, s-a schimbat şi antrenorul. Îmi pare rău pentru nea Mircea, pentru că mă ajuta foarte mult. Am crescut foarte mult lângă el, dar sperăm din tot sufletul să fie bine, mai ales că avem obiective îndrăzneţe. Am fost foarte surprins de plecarea lui Mircea Rednic, prima dată am crezut că este o glumă", a declarat Grigore.

Fundaşul dinamovist spune că noul antrenor, Eugen Neagoe, trebuie să construiască o altă echipă cât mai curând: "Acum vom vedea ce jucători vor veni, avem nevoie de jucători, pentru că ne lipsesc nişte jucători de valoare. Trebuie să formăm prima dată o echipă în cel mai scurt timp, pentru că nu ne mai aşteaptă nimeni, suporterii sunt nerăbdători cu noi. Sper din tot sufletul să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut anul trecut. Dacă vom câştiga câteva meciuri cred că îi vom aduce pe suporteri alături de noi şi sper să iei şi ţinem alături de noi pentru că avem nevoie de ei".

Ricardo Grigore a fost marţi dimineaţa la Institutul Naţional de Medicină Sportivă unde a efectuat vizita medicală, fiind chemat de selecţionerul Mirel Rădoi la lotul pentru Campionatul European U21 din Italia şi San Marino, în cazul în care Ionuţ Nedelecearu, va rămâne indisponibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel