Fotbal: Maxwell părăseşte funcţia de coordonator sportiv la PSG

Brazilianul Maxwell a părăsit funcţia de coordonator sportiv al clubului de fotbal Paris Saint-Germain pentru a reveni în Brazilia, acolo unde fosta sa soţie îl acţionează în instanţă pentru agresiune, a anunţat, marţi, cotidianul Le Parisien, citat de AFP. 

Fostul mijlocaş brazilian, în vârstă de 37 de ani, ocupa acest post de la retragerea sa din cariera de fotbalist în 2017. Conform cotidianului francez, el nu va putea să-şi continue activitatea în Franţa fiind nevoit să-şi pregătească apărarea, într-o afacere personală care îl constrânge să rămână în ţara natală.

Dar PSG, unde şi-a desfăşurat ultima parte a carierei de jucător, între 2012 şi 2017, i-a propus în acelaşi timp un rol de ambasador în Brazilia, al cărui conţinut rămâne să fie definit, adaugă Le Parisien. O reuniune între club şi Maxwell este prevăzută în următoarele zile, conform L'Equipe. O anchetă pentru agresiune a fost deschisă la finele lunii iunie de către poliţia civilă din statul Minas Gerais, după plângerea depusă de fosta soţie a lui Maxwell, Giulia Reverendo Andrade. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel