Fotbal: Massimiliano Allegri anunţă o pauză de un an

Fostul antrenor al echipei de fotbal Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a anunţat, joi, că intenţionează să-şi ia o pauză de un an după ce a părăsit la finele lunii mai banca tehnică a campioanei Italiei din ultimii opt ani, informează AFP.

Domnia de cinci ani a lui Allegri la cârma "Bianconerilor" s-a terminat luna trecută, după ce a eşuat în tentativa de a cuceri trofeul Ligii Campionilor în acest sezon, Juve fiind eliminată în sferturile de finală de Ajax Amsterdam.

"Îmi voi lua un concediu de un an pentru a-mi încărca bateriile şi pentru a mă ocupa de viaţa personală", a declarat Allegri într-o conferinţă de presă.

"În aceşti ultimi 16 ani, am avut impresia că m-aş afla într-un uscător. Laşi să-ţi scape lucrurile cu familia, cu copiii, cu prietenii", a explicat Allegri.

Massimiliano Allegri a debutat în cariera de antrenor în 2003 în divizia a patra italiană, la comanda lui Aglianese. El a câştigat cinci titluri în Serie A şi patru Cupe ale Italiei cu Juventus, pe care a condus-o de două ori până în finalele Ligii Campionilor în 2015 şi 2017.

O serie de zvonuri îl dădeau pe Allegri în Premier League sau la AC Milan, echipă care s-a separat de Gennaro Gattuso.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel