Fotbal: Manchester City - Tottenham 1-0, în campionatul Angliei

Manchester City - Tottenham rezultat cu 8 goluri. foto: @TottenhamHotspur - FB
Manchester City - Tottenham rezultat cu 8 goluri. foto: @TottenhamHotspur - FB

Manchester City a învins-o acasă pe Tottenham Hotsur cu scorul de 1-0, sâmbătă, în primul meci din etapa a 35-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Echipa antrenată de Pep Guardiola a marcat foarte devreme, în minutul 5, prin Phil Foden, şi a mai avut şanse de gol importante. Tottenham a ratat câteva ocazii mari, portarul gazdelor, Ederson, fiind unul dintre evidenţiaţii partidei.

City şi Spurs s-au întâlnit din nou la numai trei zile după memorabilul lor duel din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. "Cetăţenii" s-au impus atunci cu 4-3, dar formaţia londoneză, învingătoare în tur cu 1-0, s-a calificat în semifinale.

În întâlnirea de sâmbătă, Kevin De Bruyne, mijlocaşul lui City, s-a accidentat în prima repriză şi a fost înlocuit. Belgianul are un sezon complicat, în care a mai avut probleme la ligamentul unui genunchi şi la o coapsă.

Celelalte partide ale etapei au loc de sâmbătă până luni.

Manchester City a urcat pe primul loc, cu 86 de puncte (34 de jocuri), urmată de Liverpool, 85 p (34 j), Tottenham, 67 p, (34 j), Arsenal, 66 p (33 j), Chelsea, 66 p (34 j), Manchester United, 64 p (33 j) etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel