Messi, tată pentru a 3-a oară. Bun venit, Ciro!

foto: antoroccuzzo88 / Instagram
foto: antoroccuzzo88 / Instagram

Familia Messi s-a mărit, atacantul argentinian şi soţia sa Antonella Roccuzzo devenind părinţii celui de-al treilea băiat, Ciro.

Fericitul eveniment s-a petrecut sâmbătă, când fotbalistul nu a putut participa la victoria echipei sale, FC Barcelona, 2-0 cu Malaga, în deplasare, în La Liga.

'Bine ai venit Ciro! Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, totul s-a desfăşurat perfect. El şi mama sa sunt foarte bine. Suntem super fericiţi', a scris Lionel Messi pe contul său Instagram, însoţind acest mesaj de o fotografie cu mâna noului născut.

Antonella, la rândul ei, a difuzat o fotografie a familiei în formulă completă, cu nou-născutul, avându-i la căpătâi pe Lionel, precum şi primii lor doi copii, Thiago (5 ani) şi Mateo (2 ani).

'Nu-mi încap în piele pentru a exprima întreaga dragoste pe care o simt pentru ei! Bine ai venit, Ciro', a scris tânăra mamă. Cuplul anunţase în octombrie acest fericit eveniment, după care Antonella a precizat că este vorba de un al treilea băiat şi că prenumele lui va fi Ciro.

[citeste si]

Născuţi la Romario, în Argentina, cei doi soţi, Lionel şi Antonella, ambii în vârstă de 30 de ani, s-au cunoscut în 1996, dar legătura lor a început abia după 10 ani şi s-au căsătorit în iunie 2017, în oraşul natal. Cei 3 copii ai lor s-au născut la Barcelona, unde deţinătorul a 5 Baloane de Aur a venit încă din adolescenţă, la centrul de formare al Barcelonei, după care şi-a făcut întreaga carieră la clubul catalan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel