Fotbal-Liga I: Vrem toate punctele în partida cu Hermannstadt

Antrenorul secund echipei FC Viitorul Constanţa, Cătălin Anghel, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă premergătoare partidei cu FC Hermannstadt, din etapa a 16-a din Liga 1 de fotbal, că obiectivul formaţiei, în meciul care se va disputa la Târgu Mureş, este victoria.

Dacă ne uităm la antrenorul pe care-l au, unul foarte experimentat, care a avut tot timpul echipele organizate foarte bine, atunci cu siguranţă va fi un meci greu. Nu este simplu să desfaci o echipă antrenată de Eugen Neagoe. Hermannstadt are un lot foarte bun, cu jucători care au experienţă, au valoare. Chiar dacă vom juca în deplasare vrem să învingem, deşi se ştie că un meci în deplasare nu se aseamănă cu un meci de acasă. Trebuie să avem răbdare, să facem un joc ofensiv extrem de bun, să fim foarte atenţi pe atacurile şi contraatacurile rapide ale adversarului, a spus Anghel.

Potrivit tehnicianului constănţenilor, Hermannstadt ştie să joace cu echipele bune, iar antrenorul sibienilor pregăteşte foarte bine astfel de partide.

Va fi o deplasare grea, mai ales că va fi şi lungă, vom juca la Târgu Mureş, dar vrem toate punctele, aşa cum de altfel şi le doresc şi ei. Nu avem probleme de lot şi sper ca şi condiţiile meteo să fie favorabile, a mai spus Cătălin Anghel.

FC Hermannstadt primeşte, vineri, vizita echipei FC Viitorul, la Târgu Mureş, meciul urmând să aibă loc începând cu ora 20:30.

În clasament, Hermannstadt este pe locul 12, cu 13 puncte, iar FC Viitorul ocupă poziţia a doua, cu 28 de puncte. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel