Fotbal - Liga I: Juventus Bucureşti - FC Viitorul, scor final

FC Viitorul Constanţa a trecut în deplasare de Juventus Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. 

Unicul gol al unui meci cu mai multe ocazii în prima repriză a fost înscris de Ianis Hagi, din penalty, în minutul 77. Tânărul mijlocaş a înscris astfel primul său gol în Liga I după revenirea de la Fiorentina.

Ganea l-a evidenţiat pe portarul gazdelor în finalul primei reprize şi tot el a lovit bara în minutul 73, după o pasă a lui Ianis Hagi. Gazdele au fost aproape de gol prin Vasile Gheorghe (59) şi mai ales Drăghici, în primul minut de prelungire. În runda precedentă, Viitorul a remizat acasă cu Astra Giurgiu (1-1), iar lanterna roşie a terminat la egalitate, 0-0, pe terenul lui Botoşani.

Cu victoria de sâmbătă, Viitorul a acumulat 38 de puncte şi este pe locul 5, mărindu-şi şansele de a evolua în play-off. Juventus rămâne cu 10 puncte.

SC Juventus Bucureşti - FC Viitorul Constanţa 0-1 (0-0), stadion Ilie Oană - Ploieşti A marcat: Ianis Hagi (77 - penalty)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel