Fotbal: Inter Milano a ratat şansa de a trece pe primul loc în Serie A

Inter Milano nu a profitat de pasul greşit făcut de Juventus şi a ratat şansa de a trece pe primul loc în Serie A, remizând sâmbătă acasă cu Parma, 2-2, într-un meci din etapa a 9-a, scrie Agerpres. 

Inter a deschis scorul prin Antonio Candreva, în minutul 23, însă a fost surprinsă de replica bună a Parmei, ce a punctat de două ori în câteva minute, graţie lui Yann Karamoh (26) şi Gervinho (30). Inter, care ar fi trecut pe primul loc în caz de victorie, a mai înscris o singură dată, prin Romelu Lukaku (51).

Tot sâmbătă, Juventus, fără Cristiano Ronaldo, menajat, a fost ţinută în şah la Lecce, scor 1-1.

Fundaşul Romario Benzar a rămas pe banca de rezerve la gazde, care s-au văzut conduse când Paulo Dybala a înscris din penalty în minutul 50. Lecce a egalat după şase minute, când Marco Mancosu a transferat un penalty dictat după henţul olandezului De Ligt, ce nu are evoluţii prea convingătoare după transferul de la Ajax în vara acestui an.

Vineri, Sassuolo, fără accidentatul Vlad Chiricheş, a trecut cu 1-0 în deplasare de Verona prin golul lui Filip Djuricic din min. 50.

Juventus, cu 23 de puncte, este urmată de Inter, 22 de puncte, Atalanta, 17 puncte (opt jocuri), Napoli, 16 puncte (opt jocuri) etc.

Sassuolo, cu 9 puncte după opt jocuri, ocupă locul 13. Lecce are 8 puncte şi este pe locul 16.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel