Fotbal feminin: Managerul naţionalei Thailandei a cerut scuze fanilor

Managerul general al naţionalei feminine de fotbal a Thailandei, Nualphan Lamsam, a cerut scuze suporterilor după ce echipa a pierdut marţi cu scorul de 13-0 meciul din Grupa F a turneului final al CM din Franţa, transmite Reuters.

Am întâlnit cel mai puternic oponent însă nu credeam că vom pierde la acest scor. Vreau să cer scuze suporterilor şi să le mulţumesc pentru susţinere. Vom încerca să jucăm cât mai bine în următoarele două partide, a declarat Lamsam. La ultima întâlnire dintre cele două echipe, Statele Unite se impuseseră cu 9-0. Marţi, SUA, deţinătoarea titlului, a reuşit cel mai mare scor de la o Cupă Mondială de fotbal feminin.

Cu această ocazie, Alex Morgan a devenit a doua jucătoare din istorie care marchează cinci goluri într-un meci de la Cupa Mondială (min. 12, 53, 74, 81, 87) , după compatrioata sa Michelle Ackers în 1991. Celelalte goluri ale americancelor au fost înscrise de Samantha Mexis (50, 54), Rose Lavelle (20, 56), Lindsey Horan (32), Megan Rapinoe (79), Mallory Pugh (85), Carli Lloyd (90+2).

Thailanda (locul 34 în clasamentul FIFA) a încasat doar trei goluri în prima repriză, dar a cedat după pauză, primind alte zece. Precedentul scor record la o Cupă Mondială aparţinea Germaniei, victorioasă cu 11-0 contra Argentinei în 2007. Americancele, care au terminat pe podiumul competiţiei la ultimele şapte ediţii, vor încerca să cucerească în Franţa a patra lor coroană de campioane, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel