Fotbal: Eden Hazard nu se consideră încă un galactic la Real Madrid

Atacantul Eden Hazard nu se consideră un ''galactic'' după transferul său la Real Madrid, dar la prezentarea sa oficială pe Santiago Bernabeu, în faţa a 50.000 de suporteri, belgianul a declarat că aspiră la acest statut, relatează AFP.

Recrutat pentru peste 100 milioane euro, Hazard, 28 ani, a semnat un contract cu Real Madrid până în 2024, după ce a petrecut ultimele şapte sezoane la Chelsea.

Nu sunt încă un galactic. Sper să devin într-o zi. Nu mă consider un galactic, ci un jucător foarte bun. Tot ce am făcut în trecut nu mai contează, voi începe aici de la zero, a declarat internaţionalul belgian cu prilejul conferinţei de presă.

Ultimul jucător care a atras atât de mult public la prezentarea sa a fost James Rodriguez în 2014, când pe Santiago Bernabeu s-au strâns 45.000 de fani. Recordul este deţinut însă de prezentarea lui Cristiano Ronaldo în 2009, când a fost primit de 75.000 suporteri.

Real Madrid a început în această vară o campanie de restructurare a lotului, după ce în sezonul trecut nu a reuşit să câştige niciun trofeu, cu excepţia Cupei Mondiale a cluburilor. Atacantul sârb Luka Jovic, 21 ani, mijlocaşul brazilian Rodrygo, 18 ani, fundaşul brazilian Eder Militao, 21 ani, şi fundaşul francez Ferland Mendy, 24 ani, sunt achiziţiile făcute până acum, alături de Eden Hazard.

Fanii vor însă mai mult şi au scandat pe stadion Îl vrem pe Mbappe, făcând referire la campionul mondial de la PSG. Presa spaniolă alimentează iluzia unui transfer al francezului la Madrid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel