Fotbal: Coutinho nu va reveni la FC Liverpool, anunţă Juergen Klopp

Juergen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, a exclus posibilitatea ca internaţionalul brazilian Philippe Coutinho, atacantul formaţiei FC Barcelona, să revină la echipa engleză de fotbal în această vară, în ciuda speculaţiilor apărute în presa internaţională.

"Coutinho poate reprezenta un plus pentru orice echipă din lume. Îmi place Phil, este un fotbalist fantastic, însă pentru a-l aduce este nevoie de o sumă foarte, foarte mare de bani, pe care noi nu o putem investi în acest an", a declarat Klopp pentru postul american de televiziune ESPN, la New York, cu ocazia turneului de pregătire pe care FC Liverpool îl efectuează în Statele Unite.

Conform ziarului catalan Sport, conducătorii clubului FC Barcelona "sunt dispuşi să asculte doar ofertele care depăşesc 120 milioane de euro" pentru Coutinho, orice altă sumă sub acest plafon putând genera pierderi considerabile pentru gruparea de pe Camp Nou.

Barca l-a achiziţionat pe Coutinho de la FC Liverpool în urmă cu un an şi jumătate, pentru suma de 120 milioane euro, la care se adaugă bonusuri de performanţă în valoare de 40 milioane euro. Brazilianul nu a reuşit să se impună însă la echipa spaniolă, iar acum şi-ar dori un transfer la un alt club.

O altă variată pentru Coutinho ar putea fi, în opinia presei iberice, un transfer la Paris Saint-Germain, în cadrul unui schimb cu compatriotul său Neymar, care ar dori să revină pe Camp Nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel