Fotbal: Cartonaşul roşu primit de sud-coreeanul Son, retras

Cartonaşul roşu primit de atacantul sud-coreean Heung-min Son în urma unui tackling la portughezul Andre Gomes, care a suferit o fractură de gleznă, a fost retras, astfel că asiaticul poate evolua în următoarele meciuri pentru Tottenham, a anunţat, marţi, Federaţia engleză de fotbal (FA), citată de AFP.

Heung-min Son va fi la dispoziţia lui Tottenham pentru următoarele trei meciuri, după ce o comisie independentă a dat dreptate apelului pentru eliminare nejustificată, a scris FA pe contul său de Twitter. Son a fost autorul unui tackling întârziat, dar fără a fi violent, la mijlocaşul portughez Andre Gomes, în meciul cu Everton. Arbitrul de centru, Martin Atkinson, i-a acordat cartonaşul galben în primă instanţă atacantului, dar după ce a observat gravitatea accidentării lusitanului a scos şi cartonaşul roşu.

Fotografiile publicate de media britanică au surprins momentul în care piciorul lui Gomes s-a rotit la 90 grade în raport cu gamba, astfel că s-a presupus din start că este o fractură de gleznă şi/sau de gambă. La finalul partidei, jucătorii lui Tottenham, precum şi unii fotbalişti de la Everton au recunoscut că nu tacklingul lui Son i-a provocat fractura de gleznă lui Andre Gomes, ci dezechilibrarea acestuia şi ciocnirea de coechipierul Serge Aurier. Portughezul a fost operat luni la piciorul drept şi se aşteaptă ca acesta să se recupereze total. Dele Alli a deschis scorul pentru londonezi (63), dar Everton a egalat pe final, prin turcul Cenk Tosun (90+7), după ce Tottenham a rămas în zece, sud-coreeanul Son fiind eliminat (79), informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel