Fotbal. Bogdan Ţîru: Sper să întâlnim echipe accesibile în Europa League

Fotbalistul lui FC Viitorul, Bogdan Ţîru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia lui să întâlnească echipe accesibile în preliminariile Europa League astfel încât să reuşească să atingă obiectivul de a intra în grupele competiţiei europene.

'Nu a fost o vacanţă aşa lungă, ne-am reîncărcat bateriile pentru că a fost un sezon greu. Cred că a fost un sezon foarte bun pentru noi, şi vrem să păstrăm standardele. Titlu? Ştiţi foarte bine că prima dată trebuie să intri în play-off. Orice echipă îşi doreşte să câştige titlul dar trebuie să şi poţi. Avem obiectivul de a intra în grupele Europa League, dar am văzut lista cu posibile echipe, sunt grele, dar vom vedea. Până atunci trebuie să ne punem la punct fizic, sperăm să întâlnim echipe accesibile şi să ajungem cât mai departe', a declarat Ţîru.

Câştigător al titlului de campion şi al Cupei României cu Viitorul, Ţîru nu se gândeşte deocamdată la un transfer: 'Nu vreau să mă gândesc la plecat, pentru că atunci nu se întâmplă. Eu sunt foarte fericit aici, am câştigat şi cupa şi titlul acum doi ani. Nu ştiu dacă sunt oferte pentru mine, întrebaţi-i pe cei din club'.

Fundaşul Marius Leca speră ca în următorul sezon să aibă cât mai multe ocazii să evolueze în echipa pregătită de Gheorghe Hagi. 'Mă simt foarte bine am deja două cantonamente cu echipa mare, acesta este al treilea, băieţii m-au integrat foarte bine şi sper ca sezonul ăsta să joc cât mai mult. Eu am jucat numai fundaş central, mi-a fost un pic mai greu să joc fundaş dreapta, dar acolo unde mi se va cere, acolo voi juca.

Trebuie să mă antrenez foarte bine şi când va fi momentul să joc, sper să o fac cât mai bine. Ne dorim să ne pregătim foarte bine şi să începem foarte bine sezonul', a afirmat Leca. Mijlocaşul Vlad Achim îşi doreşte un sezon mai bun decât precedentul, în care FC Viitorul a reuşit să câştige Cupa României: 'Lucrurile se iau pas cu pas, dar ca obiective trebuie să ne dorim să facem lucrurile mai bine ca anul trecut. Tot timpul trebuie să ţintim mai sus decât anul precedent.

Eu cred că e un lucru important şi că jucăm în Europa League, vom întâlni echipe cu bugete mari. Cred că anul trecut puteam mai mult. Anul acesta vom juca fotbal de la egal la egal, orice adversar va fi'. Conform programului de pregătire a noului sezon, formaţia condusă de Gheorghe Hagi se va pregăti la Constanţa până la 17 iunie, iar în data de 18 iunie se va deplasa la Atena pentru un amical cu Olympiakos la 19 iunie. Între 20 şi 28 iunie, FC Viitorul va efectua un cantonament la Poiana Braşov, unde va disputa următoarele partide amicale: cu Colţea Braşov şi cu Chindia Târgovişte pe 24 iunie, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc pe 27 iunie şi cu FCSB pe 28 iunie. Ultimul amical este programat la 3 iulie, în Bulgaria, cu Cerno More Varna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel