Europa League. Ce echipe s-au calificat în optimi

Stadion fotbal
Stadion fotbal

Arsenal, Napoli, Eintracht Frankfurt, Dinamo Zagreb, RB Salzburg, Valencia, Villarreal şi Zenit Sankt Petersburg s-au calificat, joi, în optimile de finală ale Europa League la fotbal, după meciurile din manşa secundă a şaisprezecimilor de finală. 

Arsenal s-a impus la scor de forfait, 3-0, în faţa formaţiei BATE Borisov, făcând uitat eşecul surprinzător din tur (0-1). Autogolul lui Volkov şi reuşitele fundaşilor Mustafi şi Papastathopoulos i-au dus pe tunari în faza următoare. Napoli, cu fundaşul român Vlad Chiricheş titular, a îndeplinit o simplă formalitate după 3-1 în tur. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti s-a impus cu 2-0 pe San Paolo în faţa formaţiei FC Zurich, prin golurile lui Verdi şi Ounas. Chiricheş, care nu mai jucase din septembrie, a evoluat 56 de minute, primind un cartonaş galben în min. 35. 

Eintracht Frankfurt a dispus de Şahtior Doneţk cu 4-1, după 2-2 în tur. Jovic, Haller (două) şi Rebic au marcat pentru gazde, iar brazilianul Junior Moraes pentru vicecampioana Ucrainei. Dinamo Zagreb a trecut cu 3-0 de Viktoria Plzen, după 0-0 în tur. RB Salzburg a surclasat campioana Belgiei, FC Bruges, cu 4-0, după ce primul meci fusese câştigat de belgieni cu 2-1. 

Valencia a dispus de Celtic cu 1-0, gol marcat de Gameiro, în condiţiile în care scoţienii au jucat mai multe de o repriză în zece oameni. Liliecii învinseseră în tur cu 2-0. Villarreal a remizat acasă cu Sporting Lisabona, 1-1, dar Submarinul Galben merge mai departe graţie victoriei din tur, cu 1-0. Zenit s-a impus la Sankt Petersburg cu 3-1, întorcând scorul după eşecul la limită din tur cu Fenerbahce, 0-1 la Istanbul. Iranianul Sardar Azmoun a fost unul dintre artizanii calificării, prin cele două goluri reuşite. 

De la ora 22:00 (ora României) au loc partidele: 

Bayer Leverkusen - FC Krasnodar (0-0 în tur) 
Benfica Lisabona - Galatasaray Istanbul (2-1 în tur) 
Chelsea - Malmo FF (2-1 în tur) 
Dinamo Kiev - Olympiakos Pireu (2-2 în tur) 
Genk - Slavia Praga (0-0 în tur) 
Inter Milano - Rapid Viena (1-0 în tur) 
Real Betis Sevilla - Rennes (3-3 în tur) 

Miercuri, Sevilla FC s-a calificat în optimi, după 2-0 cu Lazio Roma (1-0 în tur). 

Vezi şi: Ce fel de părinte eşti? Consecințe pentru copii

Astrolog DCNews, element SURPRIZĂ: Partidele vor fi șifonate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel