Fotbal american, NFL. Antonio Brown, vedeta transferată de Patriots, acuzat de viol

Antonio Brown, o vedetă a fotbalului american, transferat recent de New England Patriots, campioana en titre din NFL, a fost acuzat de viol către fosta lui preparatoare fizică, aceasta depunând o plângere federală marţi în Florida, relatează AFP. 

Brown, 31 ani, este acuzat că a agresat-o sexual pe Britney Taylor, 28 de ani, în trei ocazii, între 2017 şi 2018, pe când juca la Pittsburgh Steelers. Ca victimă a violului suferit din partea lui Antonio Brown, a fost foarte dificil să iau decizia de a vorbi. Am găsit putere în credinţa mea, în familia mea şi a celor care au trecut prin agresiuni sexuale. Să pot vorbi liber a înlăturat ruşinea pe care am resimţit-o anul trecut şi am direcţionat-o către persoana responsabilă de violarea mea, se arată într-un comunicat semnat de Britney Taylor şi difuzat de avocaţii ei.

Antonio Brown, prin avocaţii săi, a dezminţit acuzaţiile de viol şi susţine că relaţiile sexuale cu Britney Taylor au fost consimţite. Taylor l-a cunoscut pe Brown în 2010, pe când juca la Universitatea Central Michigan şi a fost angajată în 2017 de jucător pentru a-i ameliora supleţea. În iunie 2017, Taylor susţine că a fost violată de două ori de Brown, în timpul şedinţelor de antrenament. Preparatoarea fizică a pus capăt relaţiei profesionale după aceste incidente, dar a acceptat să reia colaborarea după ce acesta şi-a cerut scuze. Pe 20 mai 2018, Brown a violat-o din nou, susţine victima, care a încercat să reziste şi care s-a arătat deschisă de a coopera cu NFL în timpul anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel