Fotbal: Adrian Mihalcea: Jucătorii sunt aproape de 200% concentrare

Antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal a României, Adrian Mihalcea, afirmă că 'tricolorii' sunt foarte motivaţi înaintea dublei cu Insulele Feroe şi Norvegia, acest lucru fiind determinat şi de faptul că şansele de calificare nu mai depind de rezultatele celorlalte partide din grupa preliminariilor EURO 2020. 

'De la startul preliminariilor până acum, aş spune că la fiecare convocare erau aproape de 100%. Iar acum, aproape de 200% concentrare! S-au cumulat trei realităţi. Faptul că depindem exclusiv de noi, asta te responsabilizează. Apoi, faptul că avem partide decisive, în care nu e loc de paşi greşiţi.

Nu în ultimul rând, fiecare dintre jucători simte în interior că a muncit până acum şi e momentul să transforme în rezultate toată munca. Mă bazez pe un detaliu interesant, înainte de Insulele Feroe. Până acum, în această grupă, de fiecare dată când am venit după partide mai puţin reuşite ca joc, am reuşit să ne mobilizăm foarte bine.

După Spania şi Malta, mă aştept la o abordare diferită, mai curajoasă şi mai aproape de valoarea reală a fotbaliştilor noştri. Şi cu Insulele Feroe, şi cu Norvegia', a declarat Mihalcea, conform site-ului oficial al FRF.

Tehnicianul afirmă că următoarele patru partide din preliminariile EURO 2020 constituie un mini-turneu în care naţionala poate obţine cel puţin trei victorii: 'Dacă tratăm atent elementele conexe, adică natura terenului şi starea vremii, dacă speculăm diferenţa clară de valoare în favoarea noastră, învingem sâmbătă. Noi pregătim meciul cu Insulele Feroe, dar introducem şi elemente legate de Norvegia, pentru că vom avea doar o zi completă, cea de luni, pentru a pregăti meciul numărul doi. Aş spune că prin ce am reuşit în această grupă, am ajuns în grupa de calificare.

O grupă în care avem patru meciuri de jucat, în care depindem doar de capacitatea noastră de a valorifica la maximum calităţile şi concentrarea pozitivă. Avem un mini-turneu pentru EURO 2020. Şi putem obţine cel puţin trei victorii'. Echipa naţională de fotbal a României va întâlni reprezentativa Insulelor Feroe, în data de 12 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Torsvollur din Torshavn, şi Norvegia, la 15 octombrie, pe Arena Naţională din Bucureşti (ora 21:45), în preliminarii EURO 2020, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel