Fotbal: Sadio Mane, fericit la Liverpool, în pofida interesului lui Real Madrid

Atacantul senegalez Sadio Mane este fericit la Liverpool şi nu vrea ca speculaţiile privind interesul clubului de fotbal Real Madrid să-l distragă de la finala Ligii Campionilor cu Tottenham, relatează Reuters.

Real Madrid caută să-şi întărească lotul după revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică şi Mane este unul dintre jucătorii aflaţi în vizorul francezului, conform presei madrilene. Internaţionalul senegalez a fost golgheter al Premier League, alături de coechipierul său Mohamed Salah şi Pierre-Emerick Aubameyang, iar în noiembrie 2018 a semnat un nou contract pe cinci ani cu Liverpool.

Pentru mine, cel mai important lucru este Liverpool. Mă pregătesc pentru unul dintre cele mai mari meciuri pentru club, fani, dar şi jucători, aşa că mă concentrez pe asta mai întâi şi vreau să câştig. Speculaţiile fac parte din fotbal, aşa că trebuie să ne obişnuim cu asta. E plăcut să ştii că asemenea echipe te vor, dar să nu uităm că Liverpool este o mare echipă, a declarat Mane la o conferinţă de presă, înaintea finalei de pe 1 iunie de la Madrid.

Mane susţine că Liverpool este şi mai motivată ca anul trecut să câştige trofeul Ligii Campionilor, la finalul unui sezon în care a pierdut titlul în Premier League în favoarea lui Manchester City. Finala de anul trecut ne va ajuta acum, pentru că vrem să câştigăm. E un lucru pozitiv, pentru că nu multă lume se aştepta să jucăm această finală. Nu am câştigat campionatul, dar luptăm pentru un trofeu şi vom da totul pentru a-l câştiga, a adăugat Mane. Mane, 27 ani, în trei sezoane la cormorani, a disputat 122 meciuri şi a marcat 59 de goluri în toate competiţiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel