Fotbal: Mircea Rednic spune că meciul Dinamo - Voluntari nu are nicio miză, că jucătorii se gândesc la vacanţă

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că ultima partidă a formaţiei sale din acest sezon, cu FC Voluntari, nu are nicio miză, criticând sistemul competiţional al Ligii I, care nu motivează formaţiile din play-out.

'E ultimul meci, cu ceva probleme, şi medicale, dar şi cu o decizie pe care am luat-o, ca Nistor să nu facă parte din lotul pentru meciul acesta şi să meargă să se pregătească cu jucătorii care au venit de la echipa naţională. Lui Papazoglou i-am dat drumul acasă, de asemenea Nasser (Aliji) a plecat şi el la echipa naţională. Avem 14 jucători, plus doi jucători de la echipa de tineret. Despre meci ce să zic? Acestea sunt meciurile din play-out, fără nici o miză, fără a avea posibilitatea ca primul loc din grupă să joace cu ultima clasată pentru Europa League cum a fost în Belgia, cu Charleroi şi Antwerp. Aşa ţii în priză competiţia, pentru că altfel nu există nici interes, nici spectacol. Jucătorii se gândesc deja să plece în vacanţă şi mi se pare normal, pentru că şase echipe sunt deja în vacanţă şi ceilalţi încă mai joacă. Şi singurul interes este să nu retrogradeze, miză mai există doar pentru meciul de la Sibiu, deja lucrurile sunt clare în rest', a declarat Rednic.

Tehnicianul a menţionat că încă mai aşteaptă un telefon din partea lui Mihai Răduţ, pe care îl vrea la echipă: 'Eu aştept telefonul de la Răduţ pentru că i-am spus să nu fie prea târziu, pentru că vreau până plec în cantonament să am 85% din lotul pentru anul viitor. Asta înseamnă că vreau patru-cinci jucători până pe 17 iunie când intrăm în cantonament la Săftica'.

Partida Dinamo - FC Voluntari, din cadrul etapei a 14-a a play-ou-ului Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 21:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel