Fotbal: Meci amical între echipele A şi B ale clubului Juventus Torino

Primele două echipe ale clubului italian de fotbal Juventus Torino au susţinut miercuri seara un meci amical în localitatea Villar Perosa, lângă Torino, echipa A impunându-se cu 3-1, scrie AFP. 

În faţa a 5.000 de fani adunaţi pe stadionul Gaetano Scirea, internaţionalului argentinian Paulo Dybala a deschis scorul din penalty pentru Juventus A, însă egalitatea a fost restabilită după autogolul fundaşului Merih Demiral, sosit în această vară la campioana Italiei. Dybala a readus în avantaj prima echipă până la pauză, pentru ca în partea a doua a jocului, columbianul Juan Cuadrado să marcheze al treilea gol pentru Juve A.

Ca urmare a unor accidentări uşoare, nu au jucat Cristiano Ronaldo, Aaron Ramsey şi Matthijs de Ligt. Referindu-se la posibila plecare a lui Dybala la Tottenham sau PSG, directorul sportiv al grupării, Fabio Paratici, a menţionat că există discuţii în acest sens, dar nimic nu a fost încă decis. Juventus Torino va debuta în noua ediţie din Serie A sâmbătă seara în deplasare la Parma. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel