Fotbal: Liga Naţiunilor - Cristiano Ronaldo s-a alăturat selecţionatei Portugaliei

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (34 ani), cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, a sosit miercuri în cantonamentul selecţionatei ţării sale, care se pregăteşte pentru semifinala Ligii Naţiunilor la fotbal, împotriva reprezentativei Elveţiei, programată pe 5 iunie, informează AFP.

După venirea căpitanului său, naţionala lusitană a apărut în efectiv complet pe terenul din cadrul cartierului general al Federaţiei portugheze de fotbal de la Oeiras, în apropiere de Lisabona, cu o săptămână înaintea startului turneului final al noii competiţii UEFA, organizat în Portugalia.

'Cristiano este liderul nostru şi este mereu mult mai bine să-l avem alături de noi pe cel mai bun jucător din lume. Este un fenomen', a declarat presei fundaşul Jose Fonte, de la formaţia franceză Lille OSC. Selecţionatele Portugaliei şi Elveţiei se vor înfrunta la Porto, pe 5 iunie, în cealaltă semifinale urmând să evolueze Olanda şi Anglia, la Guimaraes.

Pentru a se putea concentra asupra Ligii Naţiunilor, Cristiano Ronaldo a fost scutit de ultimul meci al sezonului pe care echipa sa, Juventus Torino, l-a disputat weekend-ul trecut împotriva formaţiei Sampdoria Genova. Un joc fără nicio miză, în condiţiile în care Juve avea deja asigurat al optulea său titlu consecutiv de campioană a Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel