Fotbal: Inter Milano a anunţat despărţirea de antrenorul Luciano Spalletti

Clubul de fotbal Internazionale Milano a anunţat joi separarea de antrenorul Luciano Spalletti, după două sezoane, chiar dacă acesta a calificat echipa pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor, relatează Reuters. 

Plecarea lui Spalletti, care mai avea doi ani de contract, intervine într-un moment în care media italiană vehiculează tot mai insistent venirea lui Antonio Conte, ex-selecţioner al Italiei şi fost antrenor la Juventus şi Chelsea.

FC Internazionale Milano poate confirma că Luciano Spalletti nu mai este antrenorul primei echipe. Clubul îi mulţumeşte lui Spalletti pentru munca lui şi rezultatele obţinute împreună, se arată într-un comunicat postat pe Twitter. Spalletti, 60 ani, nu a câştigat niciun trofeu cu Inter, dar a clasat clubul milanez pe locul 4 în ambele sale sezoane din Serie A.

Anterior, Inter ratase timp de şase ani prezenţa în Liga Campionilor. În cariera sa, Spalletti a mai antrenat echipe precum AS Roma, Zenit Sankt Petersburg, Udinese şi Sampdoria. El are în palmares două trofee în Cupa Italiei (cu AS Roma), Supercupa Italiei (AS Roma), titlul, cupa şi Supercupa în Rusia (Zenit).

La începutul acestui sezon, după aducerea lui Radja Nainggolan (Roma) şi a lui Lautaro Martinez (Racing Club), Inter a sperat că va reuşi să stopeze hegemonia lui Juventus în Serie A.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel