Fotbal: Fiorentina o înlocuieşte pe AS Roma la International Champions Cup 2019

Fiorentina o va înlocui pe AS Roma la ediţia 2019 a International Champions Cup (ICC), turneul estival care are loc anual în Statele Unite, cu participarea unora dintre cele mai importante cluburi europene de fotbal, în cadrul pregătirilor pentru viitorul sezon, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

Motivul retragerii echipei AS Roma îl reprezintă faptul că gruparea din capitala Italiei urmează să participe la preliminariile Europa League, a explicat societatea Relevent, organizatoarea turneului, într-un comunicat. În consecinţă, Fiorentina va disputa trei meciuri în SUA, pe 16 iulie, împotriva formaţiei mexicane Chivas Guadalajara, pe 20 iulie, când o va înfrunta pe Arsenal Londra, şi pe 24 iulie, împotriva echipei Benfica Lisabona.

Clubul din Florenţa a fost cumpărat săptămâna trecută de omul de afaceri italo-american Rocco Commisso. 'Nu există un mod mai bun pentru mine de a mă prezenta ca noul proprietar al Fiorentinei decât prin participarea la acest turneu', a declarat Commisso.

'Aştept cu multă nerăbdare, în special meciul din 24 iulie, de la Harrison, în New Jersey, deoarece este regiunea în care am crescut, am jucat fotbal, am creat societatea mea Mediacom Communications şi în care am locuit mereu', a adăugat noul patron al grupării 'viola'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel