Fotbal: FC Barcelona a plătit prime de 92 de milioane de euro în sezonul trecut

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a plătit în sezonul trecut prime jucătorilor săi în valoare de 92 de milioane de euro, pentru câştigarea campionatului şi a Supercupei, potrivit raportului anual al grupării, citat de Reuters. 

Totalul primelor a fost cu două milioane de euro mai mic decât nivelul din 2018 şi cu trei milioane mai mare faţă de bonusurile achitate în 2015, când Barca a reuşit tripla internă, campionat, Cupa Spaniei, Supercupa. Raportul precizează că gruparea catalană a cheltuit în total 541 de milioane de euro cu staff-urile la sporturile de echipă, dintre care 311,9 milioane de euro doar cu antrenorii şi jucătorii primei echipe.

Barca a câştigat La Liga şi Supercupa Spaniei în sezonul trecut, dar a pierdut finala Cupei Spaniei, în faţa Valenciei, oprindu-se în semifinalele Ligii Campionilor, eliminată de Liverpool. FC Barcelona a plătit 89 de milioane de euro jucătorilor în prime pentru campania 2014-15, în care a cucerit titlul în Spania, Copa del Rey şi trofeul Champions League. Totalul bonusurile pentru sezonul 2017-2018, în care a câştigat La Liga şi Copa del Rey, se ridică la 94 de milioane de euro, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel