Fotbal: 'Edi Iordănescu nu e bolnav, face doar nişte teste', a indicat preşedintele lui Gaz Metan

'Edi Iordănescu nu este bolnav, face doar nişte teste', a afirmat preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, despre antrenorul echipei, potrivit site-ului clubului din Liga I de fotbal.

'Ca orice familie, avem şi noi probleme la echipă. Vreau să fiu foarte clar şi cinstit, Edi Iordănescu nu este bolnav, face doar nişte teste. Având în vedere că e vorba despre inimă, e un fenomen complex, nu putem intra în amănunte', a declarat Mărginean.

'Edi Iordănescu termină testele la Bucureşti. Până la această ore sunt favorabile, nu s-a găsit nimic. Îl aşteptăm cu drag după săptămâna asta înapoi la muncă aici la Mediaş. A început o muncă bună şi staff-ul lui continuă munca şi ţinem legătura cu el permanent', a adăugat oficialul clubului.

'După ce s-a întâmplat şi pe Arena Naţională cu Neagoe, şi pe această cale îi doresc sănătate (...), s-ar părea că fotbalul devine mai stresant şi mai periculos decât lucrul în mină. Oamenii aceştia consumă energie, au presiune pe ei, au bun-simţ, muncesc, vor să realizeze, din păcate lumea nu mai are răbdare', a spus Mărginean. Gaz Metan Mediaş a anunţat miercuri că Edi Iordănescu nu se află în aceste zile alături de echipă din cauza unor probleme de sănătate, apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel