Burleanu anunță o adevărată 'bătălie' cu Suedia şi Insulele Feroe

Răzvan Burleanu (FRF) crede că putem obține 4 puncte din dubla cu Suedia şi Insulele Feroe.

Bucureşti, 13 mar /Agerpres/ - Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca echipa naţională a României să obţină minimum 4 puncte în meciurile cu Suedia (23 martie) şi Insulele Feroe (26 martie), primele din cadrul preliminariilor EURO 2020.

'Primul meci (n.r. - cu Suedia) va fi cu siguranţă cel mai dificil pentru că e foarte important cum începem. Ne dorim să începem cu dreptul, adică să obţinem cel puţin 4 puncte din această dublă. Aşa cum îl cunosc pe selecţionerul Cosmin Contra ne vom bate să obţinem 3 puncte în Suedia şi alte 3 cu Insulele Feroe pentru a pregăti mult mai liniştiţi dubla din luna iunie', a spus Burleanu.

'Avem jucători accidentaţi şi acest lucru dă peste cap strategia şi planurile selecţionerului. Însă cu siguranţă jucătorii convocaţi vor da totul pentru a ne îndeplini acest obiectiv. Aşa cum au făcut-o de altfel şi în Liga Naţiunilor, competiţie pe care am terminat-o neînvinşi', a adăugat preşedintele FRF.

Prima reprezentativă de fotbal a României va întâlni Suedia, în deplasare, la 23 martie (ora 19:00), şi Insulele Feroe, în 26 martie (ora 21:45), pe stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj-Napoca, în primele două partide pe care le va disputa în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Citește și:

Trei jucători vor pleca de la FCSB. Becali: Am vorbit cu MM

Cristiano Ronaldo, comparat cu un 'marțian', după Juventus - Atletico Madrid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel