Fotbal: Atacantul de origine română Nicolao Dumitru a semnat cu Gaz Metan Mediaş

Atacantul de origine română Nicolao Dumitru a semnat un contract pe două sezoane cu Gaz Metan Mediaş, a anunţat joi site-ul oficial al clubului din Liga I de fotbal. Nicolao Dumitru Cardoso, în vârstă de 27 ani, cu dublă cetăţenie, italiană şi română, a evoluat la naţionalele Under-19 şi Under-20 ale Italiei.

'Staff-ul şi antrenorul m-au vrut, de asta am ales să vin aici', a spus atacantul. 'Vin cu motivaţie. Vreau să-mi relansez cariera. Gaz Metan îmi poate oferi asta', a adăugat el. Fotbalistul cu tată român şi mamă braziliană, născut în Suedia, a avut doar nouă apariţii în Serie A pentru Napoli, în sezonul 2010-2011, în care a jucat şi împotriva Stelei Bucureşti în Europa League.

De-a lungul anilor, Napoli l-a împrumutat pe Dumitru, care are atât cetăţenie italiană, cât şi română, la o serie de echipe mici din Italia (Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina, Latina Calcio) sau Grecia (Veria), dar şi la divizionara secundă engleză Nottingham Forest, dublă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni. După ce i-a expirat contractul cu Napoli, el şi-a încercat şansa în Spania, la Alcorcon şi Gimnastic Tarragona. În ultima parte a stagiunii trecute, atacantul a fost legitimat la AS Livorno, în Serie B. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel