Fostul căpitan al FCSB, Alex Bourceanu, revine în teren. A semnat deja

Alex Bourceanu a jucat deja un amical pentru noua sa echipă, apoi a semnat până la sfârșitul acestui sezon.

Fostul căpitan al echipei FCSB, Alex Bourceanu, 34 de ani, va juca la formaţia din liga a II-a, Gloria Buzău, el dându-şi acordul să evolueze sub conducerea antrenorului Ilie Stan cel puţin până la sfârşitul sezonului în curs, a anunţat marţi conducerea clubului FCM Gloria Buzău.

Preşedintele clubului Gloria Buzău, Ion Cazan, a declarat, pentru Agerpres, că "Bourceanu a şi jucat într-un amical pentru noua sa echipă, împotriva formaţiei din Râmnicu Sărat, şi pare că deja şi-a intrat în formă. Contractul este până la sfârşitul sezonului, cu drept de prelungire, suma este confidenţială, dar mulţumitoare pentru jucător", a punctat Cazan.

Potrivit sursei citate, antrenorul Ilie Stan a fost principalul argument în aducerea lui Bourceanu la Buzău. "Ilie a fost antrenor la FCSB în sezonul 2011-2012, atunci când Bourceanu a fost adus la formaţia roş-albastră, şi a fost şi numit căpitan al formaţiei FCSB", a declarat sursa citată.

Poreclit Gladiatorul", mijlocaşul a venit la Buzău din postura de jucător liber de contract după ce ultima sa formaţie, Dunărea Călăraşi, a retrogradat în vară de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Bourceanu are 27 selecţii la naţionala României. A evoluat de-a lungul timpului pentru Dunărea Galaţi, Oţelul Galaţi, Poli Timişoara, FCSB, Trabzonspor (Turcia), Arsenal Tula (Rusia) şi Dunărea Călăraşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel