Fosta şefă adjunctă a DGASPC Teleorman cere anularea condamnării în dosarul angajărilor fictive

Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al DGASPC Teleorman, a depus, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o contestaţie în anulare împotriva deciziei prin care a fost condamnată la un an închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în dosarul angajărilor fictive.

Olguţa Şefu este al doilea inculpat din acest dosar care apelează la o cale extraordinară de atac pentru a obţine anularea condamnării, primul fiind fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de trei ani şi jumătate închisoare. Pe 27 mai, Olguţa Şefu a fost condamnată definitiv la un an închisoare pentru fals intelectual, cu un termen de încercare de trei ani, ea fiind achitată pentru abuz în serviciu, transmite Agerpres.

Conform rechizitoriului, Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate - Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel