Fost internaţional, anchetat pentru hărțuire și expresii rasiste

Fostul internaţional Peter Beardsley este anchetat de Federaţia engleză.

Peter Bearsdsley, fost internaţional englez, este anchetat de Federaţia de fotbal din ţara sa după ce a fost acuzat că a hărţuit şi a adresat expresii rasiste unui jucător de la echipa Under 23 a clubului Newcastle United în perioada în care a fost antrenor. Putem confirma că Peter Beardsley face obiectul unei anchete a FA având ca punct de plecare un anumit tip de comportament pe care l-a avut în perioada sa de antrenorat la Newcastle United, a declarat un purtător de cuvânt al FA.

La începutul acestei luni, conducerea clubului Newcastle United a anunţat că Beardsley nu mai este angajat al acestei grupări. Beardsley, antrenor al echipei Under 23 a coţofenelor din 2009, fusese suspendat încă de anul trecut, după ce a fost acuzat de repetate declaraţii cu caracter rasist şi acţiuni de intimidare, acuzaţii venite din partea unui jucător. În vârstă de 58 de ani, fostul internaţional care a evoluat la Newcastle în 326 de partide în perioada în care a fost în activitate, a negat categoric că ar fi săvârşit astfel de fapte.

Citește și: Astra - Craiova: Ce să înțelegem? Acum încep "furtunile"?

În ianuarie anul trecut, Peter Beardsley a fost acuzat de un jucător de 22 de ani al Academiei clubului, Yasin Ben El-Mhanni, că i-a adus jigniri şi ameninţări din cauza originii sale. Beardsley a mai făcut în 2003 subiectul unei anchete, fiind acuzat de intimidare de doi jucători aflaţi atunci la vârsta junioratului, însă plângerile au fost în final respinse.

Citește și: Real Madrid, trofee ratate. Reacția lui Ronaldo, din Italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel