EȘEC pentru patru Guverne. Petre Daea: Actualul Executiv a REUȘIT! - video

Petre Daea
Petre Daea

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a susţinut un discurs la deschiderea "Forumului agricultorilor - bilanţ şi perspective", o dezbatere care va reuni câteva mii fermieri din toate domeniile - producţie vegetală, cultură mare, zootehnie, industrie alimentară - în contextul Zilei Naţionale a Produsului Agroalimentar Românesc care se sărbătoreşte în fiecare an pe 10 octombrie.

În discursul său ministrul Petre Daea a făcut referire şi la hotărârile date de către Guvern privind transformarea şi funcţionarea staţiunilor de cercetare din România.

"În 2009, prin ordonanţa aprobată de parlamentari s-a dat cale liberă să se transforme staţiunile de cercetare prin HG-uri pentru a putea funcţiona. Din nefericire, în opt ani, patru guverne au reuşit să facă doar trei hotărâri de Guvern în acest sens. Iar acest Guvern, în dorinţa de a face, a realizat 49 de hotărâri. Mai avem două şi închidem acest proces.

Raportul faptelor este bine să-l facem tot timpul, pentru că ele ne validează, ele ne ajută, ele ne întăresc, ele dau expresivitate ţării şi ne păstrează în lumea civilizată şi în competiţia economică atât de acerbă la această dată şi mai abitir în viitor", a declarat Petre Daea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel