FORMULARUL 600, prima problemă pe care Guvernul Dăncilă ”O VA REZOLVA”

Anunț de ultimă oră din PSD privind formularul 600. 

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel a dat asigurări, la Antena 3, în directă, că problema generată de Formularul 600 este prima pe care o va rezolva noul Guvern condus de Viorica Dăncilă. 

”Vă asigur că aceasta va fi una dintre primele probleme pe care noul Guvern le va rezolva. De altfel, există și o solicitare din PSD în acest sens” a afirmat Claudia Țapardel, la Antena 3. 

Necesitatea depunerii Formularului 600 a generat nu doar multă revoltă, ci și multe semne de întrebare. Termenul limită de depunere de 31 ianuarie 2018, corelat cu lipsa de informații sau cu date confuze și contradictorii a dus la o isterie generală. Deși ANAF vorbește de doar 210.000 de persoane care trebuie să depună acest formular, alte surse de informare vorbesc despre peste șase sute de mii de persoane afectate. 

[citeste si]

În acest context, toată nemulțumirea se revarsă asupra PSD-ului de la care sunt mari așteptări. Astfel, europarlamentara PSD Claudia Țapardel a dat asigurări că este prima problemă pe care o va rezolva noul Guvern Dăncilă, care va ajunge în Parlament în 29 ianuarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel