EXCLUSIV  FORMULAR 600. Discuție cu Viorica Dăncilă și Viorel Ștefan pentru A NU RENUNȚA TOTAL

Remus Borza a dezvăluit, în emisiunea ”Borza Analytica” de la DCNews, că a purtat o discuție cu premierul Viorica Dăncilă și vicepremierul Viorel Ștefan pentru a nu renunța total la Formularul 600.

”Luni, era o tentație foarte mare la nivelul PSD-ului și a Executivului de a renunța total la Formularul 600. Chiar și-n audiere, în Comisie, premierul desemnat se angaja să-l anuleze. Eu am avut, chiar în momentul votului, cu doamna Dăncilă o discuție și, anterior votului, cu vicepremierul Viorel Ștefan, un om cu o foarte bună expertiză pe zona de fiscalitate și de finanțe. Am spus că este inechitabil și injust să elimini Formularul 600, pentru că iar vei crea anumite privilegii unor categorii socio-profesionale, sarcina profesională trebuie, în mod just și echitabil, redistribuită pe umerii tuturor. Vorbim despre niște categorii profesionale care realizează mult peste salariul minim pe economie. Ideea pe care am sugerat-o e să nu se renunțe la acest formular, să se proroge, ci să se amâne termenul de depunere a acestui formular. Era mai mult decât suficient chiar și 31 ianuarie pentru că ai avut o lună la dispoziție ca să completezi ce venituri ai realizat anul trecut.” a explicat deputatul independent.

[citeste si]

Remus Borza a precizat că nu trebuie plătit nimic la ANAF odată cu depunerea Formularului 600: ”Nu ți-l ia înainte (venitul n.r.), nu e decizie de impunere, ci o declarație de venituri din urmă, pe 2017. În baza acelei declarații venea peste două-trei luni fiscul cu o decizie de impunere și te impunea la salariul minim pe economie. Dacă tu ai zero venituri în 2018, faci o rectificativă și se face regularizare. Să nu mergem pe premisa că statul e hoț și numai noi suntem cinstiți și corecți!”.

Noul termen de depunere a FORMULARULUI 600 este 15 aprilie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel