Urmărește emisiunea live


Forbes: Top cei mai bine plătiți actori din lume. Robert Downey Jr, detronat

Dwayne Johnson, în vârstă de 44 de ani, se poziționează în fruntea clasamentului actorilor care câștigă cel mai mult din rolurile de pe marele și micul ecran, întocmit de revista Forbes, scrie 20minutes.ch, potrivit Agerpres. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc în acest top trei ani la rând.

Dwayne Johnson, cunoscut mai degrabă sub numele "The Rock", a câștigat 64,5 milioane de dolari într-un an, fiind cel mai bine plătit din lume.

"The Rock" se afla de abia pe locul al 11-lea în clasamentul alcătuit pentru perioada iunie 2014 — iunie 2015, cu 31 de milioane de dolari, însă, datorită filmelor "Fast and Furious 8" și "Baywatch", a fost propulsat pe primul loc al clasamentului realizat de revista americană.

Pe locul doi pe podium se află în acest an un actor expert în arte marțiale, Jacky Chan, cu 61 de milioane de dolari, urmat de Matt Damon (55 de milioane), Tom Cruise (53 de milioane) și Johnyy Depp (48 de milioane).

Jennifer Lawrence, cunoscută din seria "Hunger Games/Jocurile foamei", este și în acest an actrița cea mai bine plătită din lume, ea obținând 46 de milioane de dolari.

Primii zece actori cei mai bine plătiți însumează în acest an 456,5 milioane de dolari, în timp ce primele zece actrițe totalizează 205 milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, preluată de 20minutes.ch.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel