FONDURI EUROPENE. Viorica Dăncilă, anunț în ședința de Guvern

Joi, 15 martie, în cadrul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț important legat de fondurile europene.

"Vom adopta astăzi (n.r. joi, 15 martie) o nouă măsură pentru creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene. În acest sens, se modifică și se completează ordonanța de urgență 40/2015, privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada 2014-2020", a declarat premierul României la începutul ședinței de Guvern de joi.

De asemenea, Viorica Dăncilă a explicat și care este scopul acestei decizii. "Scopul modificării este acela de a putea fi încheiate contracte de finanțare cu o valoare mai mare decât prevedeau alocările inițiale", a declarat Viorica Dăncilă.

Declarația unică

Actul normativ referitor la declaraţia unică se află pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi, a mai anunţat premierul Viorica Dăncilă.

[citeste si]

"Vom avea pe ordinea de zi actul normativ referitor la declaraţia unică (...). Vom adopta ordonanţa prin care vom introduce noua reglementare de plată a impozitului pe venit, CAS şi CASS. În primul rând, persoanele fizice care plătesc impozitul pe venit, CAS şi CASS vor completa o unică declaraţie şi nu şapte declaraţii, cum a fost până acum", a spus premierul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel