Fonduri europene, informațiile ZILEI. Plumb, răspuns pentru Iohannis

fonduri europene
fonduri europene

Fonduri europene - acesta a fost subiectul pe care ministrul Rovana Plumb l-a prezentat în cadrul unor declarații de presă.

Fonduri europene, informațiile ZILEI: Ministrul Rovana Plumb a vorbit despre date care reflectă situaţia la zi a fondurilor europene. Declarațiile au venit după ce președintele Klaus Iohannis a criticat dur, luni seara, guvernul și PSD, solicitând încă o dată demisia premierului Viorica Dăncilă.

Fonduri europene, informațiile ZILEI: Creștere importantă

"Este de neînțeles modul în care președintele a vorbit despre evoluția fondurilor europene în acest an, în primul trimestru. Avem o creștere cu 44% față de anul trecut. Nu vreau să intru într-o polemică, dar aceste conflicte, această încrâncenare politică nu ajută cu nimic la bunul mers de care avem cu toții nevoie pentru România. Eu cred că ar fi imperios necesar, ca să-l citez pe domnul președinte Klaus Iohannis, ca guvernul să fie lăsat să-și facă treaba. Avem certitudinea că acest guvern este mult mai bun decât guvernul Cioloș. În mod cert, 16% este mai mult decât 0%", a zis Rovana Plumb.

Fonduri europene, informațiile ZILEI: Românii s-au săturat de conflicte

"Doamna Viorica Dăncilă a avut mereu o atitudine constructivă față de domnul președinte Iohannis. S-a purtat mereu cu decență și eleganță. Noi am înțeles, încă de la bun început, că românii s-au săturat de conflicte, românii vor să vadă că lucrăm împreună pentru ei și pentru România. Vom face în continuare acest lucru", a mai spus ministrul Rovana Plumb

[citeste si]

(w670) fonduri eu

Iată video transmis de Calea Europeană:

știrea se actualizează

VEZI ȘI: Rovana Plumb, proiecte. Ce a spus după mișcarea lui Andi Cristea cu primarii români la Bruxelles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel