Fonduri europene în România. Corina Creţu: Rămâne o enigmă pentru mine

Corina Crețu
Corina Crețu

Fostul comisar european, Corina Creţu, a deschis din nou discuţia despre absorbţia fondurilor europene în România şi a lansat noi săgeţi spre guvernul condus de Viorica Dăncilă. 

"Recunosc că rămâne o enigmă pentru mine - și, sunt convinsă, pentru toți românii de bună-credință - refuzul Guvernului României de a accesa fonduri europene pentru proiectele majore, printre care și cele de infrastructură. Devine o împotrivire cronică pe care mi-e greu să o înțeleg. E total lipsit de pragmatism să refuzi utilizarea fondurilor nerambursabile care vin de la Bruxelles și, în schimb, să folosești banii de la bugetul național. E o logică pe care nu pot să mi-o explic și grav este că nici Guvernul nu oferă explicații în acest sens", a scris Corina Creţu pe pagina sa de Facebook. 

Eşec pe bani europeni 

"Un mare eșec este și faptul că România a folosit doar 3% din banii dedicați tinerilor (YEI - Garanția pentru Tineri), în timp ce alte țări au epuizat banii prin care se oferă bonusuri angajatorilor care apelează la tineri între 18 - 25 de ani", a mai scris fostul comisar european. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel