Focuri de armă şi dosare penale pentru oprirea unui ATV condus de o persoană fără permis la Timiş

Doi tineri din Timişoara s-au ales cu dosar penale, după ce proprietarul unui ATV i-a încredinţat conducerea vehiculului unui alt tânăr, care nu avea permis, şi pentru a căror oprire poliţiştii au fost nevoiţi să tragă şase focuri de armă. 

"Conducătorul ATV-ului a fost semnalizat de poliţişti cu semnale luminoase să oprească, pe o stradă din Timişoara, dar conducătorul a continuat cursa. S-a pornit în urmărirea ATV-ului, pentru a cărui oprire s-au tras şase focuri de armă în plan vertical. ATV-ul a fost găsit abandonat pe câmp, în localitatea Giroc. Nimeni nu a fost rănit", a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în timp ce poliţiştii executau serviciul de patrulare pe Calea Martirilor din Timişoara. Au fost identificaţi proprietarul ATV-ului şi cel care l-a condus.

Alexandra Petrovici a precizat că au fost întocmite dosare penale pentru conducere fără permis pe drumurile publice, dar şi pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis, lucru cunoscut de proprietarul ATV-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel