Focuri de armă la bordul avionului premierului ceh

Pasager neașteptat. Panică la business class, într-un avion VIDEO
Pasager neașteptat. Panică la business class, într-un avion VIDEO

O împuşcătură trasă accidental cu pistol de către o gardă de corp marţi seara, la Bruxelles, la bordul avionului premierului ceh Andrej Babis, nu s-a soldat cu niciun rănit, au relatat miercuri poliţia şi media cehe, citate de France Presse, potrivit Agerpres.

'Putem confirma o împuşcătură accidentală care s-a produs în cursul verificării unei arme de foc la bordul avionului guvernamental', a declarat agenţiei franceze de presă purtătoarea de cuvânt a poliţiei cehe, Lenka Sikorova. 'Incidentul a avut loc într-o zonă izolată. Nimeni altcineva (cu excepţia gărzii) nu a fost în pericol', a adăugat ea. Purtătoarea de cuvânt a guvernului, Jana Adamcova, s-a limitat să spună că, într-adevăr, 's-a întâmplat aşa ceva', fără să ofere mai multe precizări.

Potrivit media de la Praga, împuşcătura s-a produs în timp ce garda de corp era ocupată să-şi descarce arma în momentul în care avionul pleca de la Bruxelles, unde premierul Babis participase la un dineu cu liderii europeni. Avionul cu 22 de persoane la bord a decolat apoi cu o întârziere de o oră, a indicat site-ul Aktualne, potrivit căruia glonţul a atins căruciorul pentru transportul mâncării.

Magnat în domeniile agroalimentar, chimic şi media, Babis (64 de ani) se află la conducerea unui guvern minoritar compus din mişcarea sa populistă ANO şi Partidul Social-Democrat CSSD, susţinut tacit de către comuniştii din KSCM. În 1994, o gardă de corp a tras accidental cu pistol la bordul avionului în timpul zborului care îl transporta în Suedia pe ministrul ceh al apărării de la acea vreme, Antonin Baudys. Incidentul, în timpul căruia glonţul a lovit un rezervor de combustibil, nu a rănit pe nimeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel