Florinel Coman recunoaște că a fost o victorie cu emoţii. Ce a declarat despre antrenorul Andronache

Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a afirmat după ce formaţia sa a reuşit calificare în play-off-ul Europa League, că a avut emoţii la partida din Cehia.

Florin Coman a susținut că partida a fost una foarte grea până când adversarii au rămas în 10 oameni.

"Am avut un meci foarte greu până când ei au rămas în 10 oameni. Am avut emoţii, dar am reuşit să trecem cu bine peste acel moment, suntem mulţumiţi pentru că am reuşit să câştigăm cu 1-0 şi că ne-am calificat. Am avut şi eu o bară, dar a reuşit până la urmă Panţîru să aducă calificarea în această seară şi l-am felicitat pentru asta", a declarat Coman.

Jucătorul a menţionat că antrenorul interimar Vergil Andronache le dă încredere fotbaliştilor: "Antrenează bine, îşi face treaba, a preluat rolul de principal, ne dă încredere la antrenamente. Eu cred că este un antrenor foarte bun, se implică foarte mult, ne dă încrederea necesară şi este bine că am reuşit să câştigăm pentru că ne-a dat mare încredere acest meci".

FCSB s-a calificat cu emoţii în play-off-ul Europa League la fotbal, după ce a învins echipa cehă FK Mlada Boleslav cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Mestsky din Mlada Boleslav, în manşa secundă a turului al treilea preliminar.

Vicecampioana României a smuls calificarea graţie golului marcat de Ionuţ Panţîru (90+1), după ce scorul fusese 0-0 în prima manşă.

FCSB va juca în play-off cu formaţia portugheză Vitoria Guimaraes, care a trecut cu 3-0 şi 6-0 de letonii de la Ventspils FK. FCSB va juca primul meci pe teren propriu, în data de 22 august.

Citește și:

Tănase, supărat după calificare: E o aberaţie! Sper să nu mai sacrificăm meciuri

Mlada Boleslav - FCSB Rezultat LIVE score | Retur decisiv în Europa League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel