Urmărește emisiunea live


Florinel Coman are 'lipici' la banii lui Becali. Ce a primit fotbalistul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că i-a oferit lui Florinel Coman o sumă importantă de bani pentru a-i satisface una dintre marile sale dorințe.

Totul a plecat de la o declarație a atacantului roș albastru: ”Tu ceri pe mine 20 de milioane şi eu nu am bani să îmi iau casă?”

Gigi Becali a explicat, în direct la tv și sumele vehiculate pentru vânzarea jucătorului său:

"Nu am avut nicio ofertă, nicio discuţie pentru Florinel. Nu-l dau pe 12 milioane de euro. La Florinel se negociază din 10 în 10 milioane. E de 20 de milioane de euro acum. Florinel, la ora asta, a început să-l copieze pe Neymar, are dribling, face spectacol.Asta se cere în Europa şi el e genul ăsta de jucător. E jucător de 20 de milioane de euro la ora asta.

Dacă mai dă două goluri la naţională, e de 30 de milioane. Daca îi ceri patronului 250.000 de euro să iţi iei apartament, iar patronul nu îţi opreşte din salariu banii ăştia şi îţi face toate poftele, nu mai emiţi pretenţii. Trebuie să le faci poftele", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali i-a oferit lui Coman 250.000 de euro pentru a-si cumpara un apartament, motiv pentru care ii poate stabili orice suma de transfer acum, precizând că nu-l va da sub 20 de milioane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel