Florin Salam, de urgență la spital. Verdict dur din partea medicilor

Florin Salam trece prin momente grele. Cântărețul a ajuns de urgență la spital, iar diagnosticul dat de doctori a fost dur.

"Florin a avut un concert la Târgu Măgurele şi urma să ajungă joi, de 1 mai, la Iaşi, la un botez. I s-a făcut rău şi s-a dus de urgenţă la spital, unde a rămas internat. A plecat doar formaţia ca să onoreze concertul. Are mari probleme cu vocea şi a primit interdicţie de la medici să mai urce pe scenă. Nu va mai avea voie să cânte patru luni", a spus Ion Petrişor, impresarul cântărețului, scrie Click.

Medicii de la Spitalul Sanador au declarat la emisiunea "La Măruţă" că artistul va mai rămâne internat câteva zile. "Diagnosticul este faringo-amigdalită acută, laringită acută şi va avea nevoie de un repaos vocal total de cel puţin două săptămâni. El va comunica cu familia şi apropiaţii prin semne sau le va transmite nevoile sale în scris. I se administrează un tratament cu antibiotic pe care îl urmează strict sub supraveghere medicală. După ce va termina tratamentul, nu va avea voie să cânte două-trei luni de zile. După o reevaluare a corzilor vocale va putea urca din nou pe scenă", a declarat dr. Laura Melinceanu, la Pro Tv.

VEZI ȘI: Florin Salam câștigă mai mult decât Loredana la o nuntă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel