Florin Roman, mesaj aberant la adresa Vioricăi Dăncilă, după replica dată de premier: Tu nu vei ajunge niciodată...

Florin Roman, deputat PNL, îi transmite un răspuns, printr-un comunicat de presă premierului Viorica Dăncilă, după ce a jignit-o la mitingul PNL din Alexandria. 

”Viorica Dancila nu a înțeles nimic! Nici nu ma asteptam! Pentru ea, o sa traduc in limba romana, deși sunt convins ca tot nu pricepe! Nici de pe hârtii, nici altcumva! Pretuiesc toate femeile, care sunt harnice și oneste, care își construiesc cariera profesionala pe munca lor. Care nu au nevoie sa fie impuse de șefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica, Dancila nu poți vorbi in numele femeilor oneste! Decât sa faci zi de zi România de ras, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70% dintre romani spun ca ești analfabeta! Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste! Te-ai ridicat din impostura lui Dragnea și nu ești cu nimic mai buna ca el! E un reflex bolșevic sa pui egal între PSD și România, precum și de a pune egal între Viorica Dancila și femeile din România. Respect femeilor oneste, rusine pentru cele care urca in cariera doar pentru ca sunt impuse!” declară Florin Roman, deputat PNL.  

Sâmbătă, la mitingul PNL din Alexandria, Florin Roman a spus, despre Viorica Dăncilă, că e ”tută” și ”analfabetă”. ”Un om care jignește femeile este un om slab.” a spus Viorica Dăncilă, în replică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel