Florin Roman, despre căderea Guvernului: Probabil că va trece o altă moțiune

Florin Roman
Florin Roman

Florin Roman susține că Guvernul ar putea pica, dar după o altă moțiune de cenzură. 

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a intervenit în direct la România TV unde a făcut precizări cu privire la moțiunea de cenzură anunțată de PSD. Întrebat dacă există temeri cu privire la faptul că parlamentari PNL ar putea vota această moțiune acesta a precizat: 

”Noi avem deja luată o decizie în acest sens. Parlamentari PNL vor fi în sală și vor vota la vedere astfel încât să nu existe niciun fel de dubiu. Toți parlamentarii PNL vor vota împotriva moțiunii de cenzură, depusă de căre PSD. La ora la care discutăm, nu are șanse această moțiune. O spun chiar și liderii social democrați, cei care au depus această moțiune de cenzură”, a declarat Florin Roman la România TV. 

Guvernul va pica la o altă moțiune

Întrebat și despre modul în care se va ajunge totuși la alegeri anticipate, Florin Roman a susținut Guvernul ar putea pica la o altă moțiune de cenzură. 

”De exemplu o viitoare angajare a Guvernului pe Secția Specială. După cum știți sunt deja păreri exprimate în spațul public că această angajare nu este susținută de mai multe partide. Probabil că, la acea angajare, moțiunea de cenzură va trece”, a mai spus Florin Roman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel