Florin Prunea, despre starea de sănătate a lui George Țucudean: Îi este frică. Nu te joci cu chestiile astea

George Țucudean, unul dintre cei mai buni marcatori ai campioanei României, a ales să se retragă pentru o perioadă din fotbal, după ce a suferit două intervenții chirurgicale la inimă. Florin Prunea a vorbit despre starea actuală a atacantului, care se află acasă, la Arad.

"Țucu trebuie să mai stea puțin. El o să revină, probabil, este sub contract cu CFR-ul. Îi este frică, așa puțin, nu te joci cu chestiile astea. A luat o perioadă să stea deoparte să se liniștească. Cred că mai degrabă este psihic la el. Se pregătește și cu siguranță va reveni. Nu se gândește să se lase. Pentru el, cel mai important este să se liniștească. Este mai mult psihic, dar vreți să vă zic ceva, până la urmă cea mai importantă este sănătatea", a precizat Prunea, la Digi Sport, care a mai adăugat că George Țucudean e o absență importantă din lotul echipei naționale a României:

"Țucudean lipsește echipei naționale. El era un jucător care în orice moment ținea doi jucători lângă el. Normal că se gândește și el la un turneu final".

Ţucudean a suferit două intervenţii chirurgicale

Atacantul CFR-ului a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în acest an, una în luna aprilie, iar a doua, în prima parte a lunii iulie. Din cauza acestui motiv, Țucudean, în vârstă de 28 de ani, a luat o pauză. În vârstă de 28 de ani, George Țucudean a suferit, în luna aprilie a acestui an, o operație pe inimă la o clinică din Viena, capitala Austriei. Intervenția pe cord a decurs conform planului, iar atacantul a revenit pe gazon după o pauză de recuperare, transmite Mediafax.

Jucătorul a început fotbalul la UTA Arad, formație de la care a plecat în anul 2010 la Dinamo. Țucudean a jucat trei ani în tricoul "câinilor", după care a evoluat la Standard Liege și Charlton. A revenit în România, unde a evoluat la FCSB, ASA Târgu Mureș. Pandurii Târgu Jiu și Viitorul. În ianuarie 2018, a semnat cu CFR Cluj.

George Țucuden a devenit de patru ori campionul României (2014-2015 cu FCSB, 2016-2017 cu Viitorul și 2017-2018, 2018-2019 cu CFR Cluj), a câștigat de două ori Cupa României (în 2011-2012 cu Dinamo și în 2014-2015 cu FCSB), dar și două Supercupe (în 2012-2013 cu Dinamo și în 2018-2019 cu CFR Cluj).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel