Urmărește emisiunea live


Florin Piersic, poză cu Pomohaci. Actorul, dezamăgit, după criticile primite: Sunteți ca niște hiene, disperați!

Florin Piersic
Florin Piersic

Florin Piersic a fost aspru criticat, după ce a acceptat să facă o poză cu Cristian Pomohaci. Acum, actorul îşi exprimă dezamăgirea şi revolta față de remarcile urâte care i-au fost aduse.

"Deschid pagina de Facebook şi sunt întrebat: "La ce te gândeşti, Florin?". Vă spun eu la ce mă gândesc. O viaţă întreagă, am căutat să vă spun lucruri frumoase, să vă bucur, să vă aduc speranţa în suflet, să vă descreţesc frunţile prea încărcate uneori de griji. Am ajuns astăzi, la 83 de ani, să fiu forfecat în fel şi chip şi analizat şi judecat, de cine mă rog?! Era o vreme când ziariştii erau respectaţi. Făceau parte dintr-o clasă de intelectuali şi nu o dată din rândurile lor se remarcau eseişti, poeţi, scriitoride valoare. Astăzi, vă las pe voi, cei ce citiţi aceste rânduri să le apreciaţi...calitatea", a scris actorul Florin Piersic pe Facebook.

"Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci?"

"Aflu de prin ziare că sunt fotografii şi o filmare cu mine şi Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni de şpriţ, ci sunt un membru al familiei lor şi tot aşa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten de şpriţ cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu şpriţul şi cu restaurantele şi asta vă pot spune toţi colegii mei, care mai sunt în viaţă. Nu cred că în toată viaţa mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată şi cred şi ultima. De unde până unde "mare prietenie"?!.

În al treilea rând, după cum bine ştiţi unii dintre dumneavoastră, eu mă fotografiez cu oricine îmi cere şi are bucurie să rămână cu o amintire a întâlnirii cu mine. N-am spus nimănui: "lasă-mă în pace". Şi ce-i cu asta?! Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat? Cât de ridicol poate fi?", a mai scris actorul.

"Sunteţi ca nişte hiene, disperaţi să răspândiţi vești că sunt bolnav"

"Maestrul Radu Beligan, Ion Lucian, Dem Rădulescu şi atâţia alţi colegi de ai mei, au plecat din lumea asta trişti, decepţionaţi. Refuzau să mai apară, să mai dea interviuri scârbiţi de urâţenia lumii în care am ajuns să trăim. Eu am vrut să rămân atât cât voi decide să mai apar, acel Florin Piersic pe care îl ştie toată lumea. Se pare însă că vă străduiţi cu toată puterea să nu se întâmple aşa.

Sunteţi ca nişte hiene, disperaţi să răspândiţi vesti că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte. Sunteţi în criză de subiecte de senzaţie?! Să vă fie ruşine, vă spun celor ce nu ştiţi ce să mai speculaţi, să mă puneţi la zid! Şi asta de ce? Pentru că găsiţi fraieri care să "pună botul". Nu mai aveţi nimic sfânt pe lume! Concluzie: Aşa s-o făcut lumea de rea, că mă mir că se mai face ziuă", a mai scris Florin Piersic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel