Florin Piersic, mesaj pentru Dăncilă. Răspuns în privința candidaturii la prezidențiale

Florin Piersic a fost întrebat dacă s-a gândit vreodată să candideze la alegerile prezidențiale. După răspuns, marele actor i-a transmis un mesaj Vioricăi Dăncilă.

"Nu m-am gândit niciodată(la o candidatură la prezidențiale-n.r.). Nu am nici o veleitate cu politică și cu lucrurile astea. Merg la vot, normal, ca fiecare om din țara asta care are un pic de conștință. Fiecare vrea să se întâmple ceva, mai bun, mai altfel decât a fost, mai deosebit pentru viața lui, pentru ceea ce numesc eu cel mai frumos pe care îl știu 'speranță'," a spus Florin Piersic la Antena 3, atunci când a fost întrebat dacă s-a gândit vreodată să candideze.

Mesaj pentru Viorica Dăncilă 

Marele actor i-a transmis un mesaj premierului României, cu ocazia zilei onomastice. 

"Îi transmit salutări, toate cele bune. Să meargă cât se poate spre binele acestui neam excepțional în această țară extraordinară care se cheamă România. Ei sunt românii pe care trebuie să-i iubim, pentru că eu de exemplu, am fost îndemnat de oameni bine aranjați și sus-puși, din Franța, SUA să plec din România și am spus nu. Eu țara asta nu o să pot să o părăsesc. Puteți să-mi oferiți ce vreți pe lumea asta, eu nu plec din România, asta e țara în care m-am născut, țara în care am avut cele mai mari bucurii ale vieții mele și nu cred că mai pot apărea altele, atât timp cât nu sunt acasă," a mai spus Florin Piersic. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel