Florin Niță, la Sparta Praga. E oficial. Becali pierde unul dintre cei mai buni jucători

becali
becali

Dacă ieri era doar o "bombă" aruncată de Gigi Becali, astăzi totul a devenit oficial: portarul Florin Niță s-a transferat la Sparta Praga. 

Florin Niţă a plecat, miercuri, din cantonamentul celor de la FCSB, spre Praga, unde va efectua vizita medicală şi va semna cu Sparta.

FCSB va primi două milioane de euro, plus un bonus de 500.000 de euro dacă Sparta Praga va ajunge în grupele Ligii Campionilor în următorii patru ani. Portarul va primi un salariu anual de 500.000 de euro.

Florin Niţă şi-a luat la revedere de la colegi cu lacrimi în ochi. După cinci ani la FCSB, merge în Cehia pentru a face vizita medicală, apoi se va întoarce în Spania, pentru a se alătura celor de la Sparta Praga.

Ce spunea Becali ieri

"Acum trebuie să căutam un portar pentru că s-ar putea să plece Niță. Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro. Transferul este făcut 90%. Nu spun echipa. Nu prea e un club din Vest. Are 31 de ani și este un transfer bun. Noi îl dăm pe 2 milioane pe Niță și Dinamo vinde cinci jucători pentru 1,5 milioane de euro, dintre care doi sunt căpitani!" a spus Gigi Becali ieri, când a anunțat transferul în premieră. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel