Florin Iordache, pronostic moțiune. De ce a condus ședința de plen de miercuri

Florin Iordache
Florin Iordache

Florin Iordache a afirmat că opoziția nu va avea peste 220 de voturi la moțiunea de cenzură, precizând că este fals că PSD ar fi pierdut majoritatea.

„Majoritatea se vede la vot. Eu vreau să văd dacă cei din Opoziție și repet, din punctul meu de vedere, la moțiune nu vor avea mai mult de 220 de voturi. Întrebați-l pe domnul Ciolacu ce a vrut să vă spună dumneavoastră. Eu declar ce vă spun eu. PSD are în continuare majoritate. Nu mă puneți pe mine să interpretez declarațiile nu știu cui. Fals", a declarat Florin Iordache, joi seara, la Digi 24, întrebat dacă este adevărat că PSD a pierdut majoritatea în Parlament.

Întrebat de ce a condus ședința de plen reunit de miercuri, în care a fost respinsă citirea moțiunii de cenzură, deputatul PSD spus: „Pentru că în ședința de Birou permanent al Camerei, în această săptămână, eu am fost vicepreședintele de serviciu. Vedeți că am condus și plenul Camerei și votul final de la Cameră și declarațiile. Deci era săptămâna mea de serviciu”.

Moțiunea de cenzură a fost citită, joi dimineața, în plenul reunit al Parlamentului după ce ordinea de zi a ședinței de miercuri a fost respinsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel