Florin Iordache: Moțiunea de cenzură, dezbatere și vot sâmbătă, la ora 11:00

Florin Iordache a anunțat că moțiunea de cenzură va fi citită astăzi și că va fi votată sâmbătă. 

”Programul pe care Birourile Permanente Reunite l-au stabilit: Pentru astăzi la ora 15:00 e citirea și sâmbătă la ora 11:00 dezbaterea și votul. Ce a invocat domnul Ponta la ieșire este că dacă nu va fi cvorum va urma un nou BPR care va stabili o altă dată a moțiunii.” a explicat Florin Iordache.

”Eu am invocat următorul lucru: cei 237 care au semnat înseamnă că au și citit ceea ce au semnat. În consecință, se pot exprima și sâmbătă, și vinerea, și joia. Deci care e diferența că exprimă votul vinerea sau sâmbăta?” a declarat Florin Iordache. 

”Regulamentar, ziua de sâmbătă vine exact la trei zile de la prezentare” a explicat Florin Iordache, care a adăugat că ”înțeleg că e o urgență să fie debarcat acest guvern”, motivând astfel alegerea zilei de sâmbătă.

El anunță că parlamentarii PSD vor fi prezenți pentru a nu vota, dar a da semnalul că-i interesează moțiunea de cenzură. Dacă parlamentarii opoziției vor boicota, Florin Iordache este de părere că vor demonstra că este un demers populist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel