Urmărește emisiunea live


Florin Iordache dansează cu o olteancă înfocată-VIDEO

Ministrul Florin Iordache apare, într-o filmare, așa cum nu l-ați mai văzut.

A fost publicat un promo de la Revelionul pregătit de România TV. Ministrul Florin Iordache apare cântând "Mă dusei să trec la Olt", dar surprizele nu se opresc aici! În noaptea dintre ani, îl veți putea vedea pe social-democrat dansând cu o olteancă înfocată - nimeni alta decât Steliana Sima!

Steliana Sima este pseudonimul artistic al subcomisarului de poliție Florea Sima Cuța (n. 6 ianuarie 1965, Cilieni, județul Olt), pe care l-a purtat în perioada 1983-1987, când a fost cunoscută pentru activitatea sa de interpretă de muzică populară din zona Romanați, ca angajată a Ansamblului „Rapsodia Oltului" din Slatina, perioadă în care a activat și la Ansamblul „Plaiurile Oltului".

Primele sale manifestări artistice au început încă din școala generală iar din anul 1983, a început să participe la concursuri și s-a angajat la Ansamblul „Rapsodia Oltului", colaborând și cu Ansamblul „Plaiurile Oltului". În 1987, după ce a cunoscut-o pe Maria Ciobanu, i s-au deschis noi orizonturi, deoarece s-a angajat ca solist vocal la Ansamblul Artistic „Ciocârlia" al M.A.I.

[citeste si]

În anul 2006 a absolvit Facultatea de Muzică a Universității Spiru Haret, după care a dobândit statutul de agent de poliție.

În anul 2008 a obținut titlul de Master în „Artă Muzicală", la aceeași universitate, după care a dobândit statutul de ofițer de poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel